Cum e Romania peste 100 de ani ?

Intrebare !

Cum va arata Romania peste 100 de ani ?

Astept raspunsuri .....

Concluzie:

Singurul ce a observat diferenta intre intrebari a fost Razvan si acum ma simt dator cu o explicatie ... intentionat am vrut sa fac aceasta diferenta intre intrebari. Priveste cu atentie titlul postului si intrebarea inserata in continutul postului. Odata la prezent odata la viitor. Ideea e ... Romania si acum si peste 100 de ani va fi la fel.

14 comentarii:

Anonim spunea...

la fel

ANTON spunea...

Cred ca va fi cu putin mai civilizata. Repet " CU PUTIN ! " ...

Andreea spunea...

nu cred ca va mai exista... sau daca va exista, va fi vai de capu'(sau vai de capu' nostru) ei... nu acum nu ar fi :P

Ch`L spunea...

romania va arata la fel pt ca stagnam de ceva timp incoace si ne`am obisnuit asa,defapt ne iese chiar bine....sau poate va fii mult mai dezastroasa treaba pt ca celelalte tari vor fii cu 100 de ani inaintea noastra ...

Andrei Rotariu spunea...

Posibil sa aveti dreptate dar totusi nici o urma de speranta ? :D

Ioana spunea...

Eu una am incredere in evolutie si nu in involutie. Legea lucrurilor e ca Romania sa se desprinda de influentele comunisme si sa prinda aripi spre occident. Peste 100 de ani o sa traisca stranepotii mei probabil si cu siguranta o sa fie bucurosi. Eu totusi sper :P

Calina spunea...

evolutia e neaparat spre Occident? daca nu mai e comunism alegem inevitabil capitalismul cel mai zemos, cu corporatii, fabrici in China si mere fara gust de mere?
cred ca nu stii ce tristete si deprimare alienanta e in tarile "dezvoltate", in spatele luminarii stradale bogate si a cosului de cumparaturi plin.
Romania trebuie sa-si gaseasca propria cale de dezvoltare; inca mai poate evita capcanele capitalismului daca oamenii se informeaza cu adevarat si renunta la imaginile feerice despre vest.
asta cred eu.

Anonim spunea...

La fel ca in '89 !

Pamfil George spunea...

La fel ca in '89 !

Crezi ? Eu nu as fi la fel de sigur ca tine dar na probabil tu vei ramane cu gandirea in acelasi an.

Anonim spunea...

Va mai arata ? in 2012 e sfarsitul ce sa mai arate :)) va fi o desert

Claudia spunea...

Creca vom fi condusi de un extraterestru iar noi vom fi slugile lui. Invatamantul nu va mai avea nici un sens acesta fiind desfiintat. Joburi nu vor mai fi, iar noi o sa muncim doar pentru regele suprem. Am imaginatie bogata nu ? Bafta cu eminsiunea e super !!!

Razvan Alistar spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Andrei Rotariu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
younona spunea...

@ Animim: de unde stii tu ca in 2012 e "sfarsitul" ? ai prevazut cumva, mai anunta -ne si pe noi..de alte previziuni dintr-astea