Class şi Anda Adam refuzati !

Trupa Class şi Anda Adam susţin că nu au fost lăsaţi să intre în Republica Moldova. Vlad Cernea, solistul trupei Class, spune că au fost reţinuţi în maşini mai multe ore şi că nu li s-a permis accesul în Republica Moldova.

Artiştii români ar fi trebuit să ajungă astăzi la un concert în scop electoral, în localitatea Căuşeni. Aceştia se deplasau cu două maşini şi susţin că aveau toate actele necesare la ei, însă vameşii moldoveni de la Vama Albiţa nu le-au dat voie să treacă graniţa, chiar dacă de partea cealaltă, îi aştepta un cetăţean moldovean.

Artiştii sunt supăraţi că s-au întors din drum, deşi pe lângă alte maşini cu numere de înmatriculare româneşti erau lăsaţi să treacă în Moldova.

"Cred că nu am fost lăsaţi în Republica Moldova pentru că mergeam într-o serie de concerte electorale. Spun asta pentru că în timp ce noi eram reţinuţi în vamă, mai mulţi români au trecut fără probleme, deşi aveau aceleaşi acte ca şi noi", a declarat solistul trupei Class, Vlad Cernea.

Odată cu trupa Class a fost oprită şi interpreta de muzică pop, Anda Adam.

"Grănicerii ne-au spus că nu-i interesează cine suntem, de unde venim şi nu ne-au lăsat să trecem", a spus Anda Adam.

Până în total, 226 de români nu au fost lăsaţi să intre în Republica Moldova în ultimele zile.

Sursa: Realitatea.net





REALITATEA.NET - Trupa Class şi Anda Adam nu au fost lăsaţi să intre în Republica Moldova


1 comentarii:

Andreea spunea...

RUSInica le zic si eu! fara vreo cotonatie rasista... eu cred ca sunt influentati de rusi din moment ce noi am intrat in UE...