Libertate fratili meu !

Lume lumeeeee mare atentiune aici la mine. Ete ca dupa ceva timp in care incerc sa imi pun ordine in viata (chiar daca nu apuc macar ma stradui) dau si eu peste un articol din Ziua citat de Newsiasi.ro . Ca sa fie pe intelesul tuturor noi astia de ne spunem "blogeri" putem sta la racoare daca exprimam anumite idei ce ar deranja oamenii burtosi din parlament.

Vrem libertate baaa ca de asta l-am dat jos pe Ceausescu.

Bloggeri, atentie la ce scrieti! Va pandeste puscaria!


Ministerul Justitiei are in dezbatere publica un proiect, care daca va fi adoptat, va mari supravegherea activitatilor din mediul online.
Vor fi incriminate prin lege anumite fapte comise prin intermediul Internetului, de catre cei care publica ziare online sau bloguri. Nici cei care posteaza pe forumuri sau folosesc alte mijloace ca chat-ul, poseda sau administreaza site-uri de Internet nu vor fi uitati.

Pedepsele se incadreaza intre 6 luni si 5 ani de inchisoare. Astfel, vor constitui infractiuni si vor fi pedepsite ca atare, printre altele: accesarea materialelor pornografice cu minori; distribuirea sau punerea la dispozitia publicului de materiale rasiste sau xenofobe; amenintarea din motive de discriminare; negarea, minimalizarea, aprobarea sau justificarea genocidului sau altor crime contra umanitatii.

Sursa: Ziua

-----------------------------------------------------------------

Drept dovada si presa scrisa o duce rau de tot in Romania

In topul mondial al libertatii presei pe anul 2008, Romania se afla pe locul 92, la egalitate cu trei tari din America Latina: Ecuador, Panama si Peru. Raportul Freedom House claseaza Romania pe locul zece intre tarile europene din fostul lagar socialist, fiind devansata de Bulgaria si Serbia, dar aflandu-se inaintea Republicii Moldova si Albaniei.

2 comentarii:

ALEX POPA spunea...

Pai ce, pe Ceausescu l-au data stia jos sa avem noi libertate?! L-au dat sa aiba loc caldut la guvernare neo-ceausistii(vechi si noi;)). Asa ca, ce libertate ai vrea sa avem?! Traiasca Base, traiasca Republica:))Prietenii stiu de ce;)

Andrei Rotariu spunea...

Da prietene ai si tu dreptate. O sa ajungem sa fim un stat "POLITZIENESC", nu ca nu am fi deja. Poate porci astia cu gusha nu o sa fie atat de emancipati ... ma gandesc ?