Noul sef de la Politia Rutiera: subcomisarul Augustin Capra

Subcomisarul Augustin Capra, consilier juridic in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie, este noul sef al Politiei Rutiere Iasi. Capra va ocupa functia lui comisarului Petru Frunza care a demisionat duminica de la conducerea Politiei Rutiere dupa ce jumatate dintre agentii sai sint cercetati de procurori pentru abuz in serviciu, trafic de influenta si luare de mita.


Conducerea IPJ Iasi l-a imputernicit pe Augustin Capra sa conduca Politia Rutiera Iasi pentru o perioada de 3 luni.


La citeva ore dupa video-conferinta cu ministrul Dan Nica, Petru Frunza si-a inaintat duminica demisia din functie. Seful IPJ Iasi, comisarul sef Liviu Zanfirescu, a declarat ca i-a cerut de mai multe ori demisia lui Frunza, insa acesta a refuzat sustinind ca si-a facut datoria.

"I-am cerut demisia lui Petru Frunza de mai multe ori, anul trecut si anul acesta, de cind a inceput ancheta. De fiecare data mi-a spus ca si-a facut datoria. Ii recunosc meritele, dar ar fi fost poate cazul sa iasa in strada mai des, printre subalterni", a mentionat duminica Zanfirescu.

In acest moment, jumatate dintre agentii Politiei Rutiere Iasi sint anchetati pentru luare de mita, abuz in serviciu si tarfic de influenta.

newsiasi.ro

Tot am discutat si am despicat firu in patru. Acum oare se face dreptate sau vine altul ce o sa faca mai multe magarii ca nea Frunza? Fostul sef s-a tinut tare pe pozitie pana cand a inceput sa puta rau de tot si cu siguranta nu a fost decizia lui de a demisiona ci doar presiunile din spate. Parerea mea! Dar repet... de ce abia acum? Deci? nu a fost decizia lui, dar oare a cui ?

P.S: Nu cred ca l-au emotionat presiunile lui Zanfirescu!

1 comentarii:

Andreea spunea...

pot sa dau linistita traseul pt permis?

:P:P:P