CASA NOUA ! ! !

LUME LUME - Sunt in casa noua pe www.andreirotariu.info aici ma gasiti, aici vorbim, aici facem ce vreti ! :)

Pentru schimb de link - bannere si alte prostii va astept acolo sa discutam .

V-AM PUPAT !

Plec de aici !

Cat de curand sper sa ne mutam pe contul meu personal. Nu am mai scris. Stiti cum e in vacanta. Chiar daca e mai mult timp liber parca ai mai multa treaba. Nu ati inteles nimic nu? Nici eu.

Va pup !

De pe la mare

Aloha ! Din lipsa de subiecte nu am mai scris pe blog dar acum o sa ne cunoastem mai bine. Muhaha... Ma gandesc sa urc si eu aici ceva poze ca tot v-am spus mereu ca plec ba la mare, ba la munte. Pana cand si Mircea Badea uplodeaza poze personale pe blogul sau. Eu de ce sa nu o fac ? Daca tot e blogul meu.















Criss Blaziny a.k.a SuperTrist

Am revenit cu forte proaspete de pe litoralul romanesc. Poate o sa pun si ceva poze cat de curand. Ma gandeam pe drum daca sa scriu pe blog despre CFR, vanzatori ambulanti, scoici, bere, muzica, manele, swhaorma si altele. Si am zis scurt. NU!

Dependent de internet am deschis pc-ul imediat ce am ajuns pe meleagurile noastre. Nu stiu cati dintre voi ati auzit de Criss Blaziny. Nu e foarte cunoscut. Este la cel de-al doilea videoclip. Nu are parte de o foarte mare promovare. Omul asta simte orice sentiment parca mai intens decat noi toti ceilalti. O poveste de o vara frumoasa dar cu un final tragic.

Merita sa lasi si tu un comentariu la postul asta.


Criss Blaziny - 7 August feat. Iza si Dj. Undoo

Criss Blaziny - 7 August feat. Iza si Dj. Undoo HDV (2009) de pe tare.ro

Smecheri de Bahlui

Am tot spus pe radio ca o sa uplodez pozele ce le-am promis pe blog. Iata ca am reusit dupa doua saptamani in care am fugit de colo colo pentru a rezolva anumite lucruri. Stiti voi. Sunt un om ocupat. Ce tare suna.

Acum doua zile in fata la Facultatea de Sport pe Copou cei de la DSPM dupa ce au primit macarale noi si performante ridicau de zor masinile parcate neregulamentar. Evident ca au blocat traficul venind cu "ditamai" utilajele pentru a fura de langa bordura 2-3 masini vai de capul lor. Probabil studentii grabiti sa nu piarda un examen si-au lasat masinile in fata facultatii. Dar legea e pentru toti. Pana cand si pentru Doamna "ritzi pitzi". Dar sa nu intram in politica.

Ziua urmatoare nici urma de DSPM in acelasi loc, de "organe" nici atat. Trafic infernal. Pe o straduta atat de mica si ingusta era o coada imensa. Evident masinile parcate unde mai alaltaieri se jucau baietii cu macaralele. Hai ca trecem si peste asta. Caldura mare, noxe, injuraturi.

Plus de asta era un istet ce a venit cu o duba Mercedes sa alimenteze un chiosc, si si-a proptit autovehiculul pe contra sens fara nici o jena.





Trecem si peste asta ?!

Ma... dar cand vezi nesimtirea de cocalar parca nu mai poti suporta. Un tanar cu un "jip" pe contra sens vine nervos din spate si depaseste toata coada ocolind rapid o alta masina ce se deplasa regulamentar. Ce sa ii faci ? Sa ii zici de maicasa parca nu e etic si moral?! Sau...



Legea e pentru toti, dar la unii nu se aplica. Cam asta e ideea. Unde sunt cei de la rutiera cand ai nevoie de ei si e taraboi in trafic?

Ca sa pun cireasa de pe tort o sa uplodez si o poza in care in fata la Felicia. Astazi la ora 12 si ceva un alt smecheras de Vaslui de data asta ocupa locul de parcare al celor cu dizabilitati, probabil ca motivul era umbra din acel loc. Eu ca tot omul parchez pe undeva pe langa. Ca de.... eu respect legea!



Imi cer scuze pentru intarziere. Dar de... sunt prins in trafic ;)
Va pupa tata !

Teaser : Connect-R - Burning Love

Toata lumea asteapta clipul Connect-R - Burning love. Iata ! E pe vine ! Si colega mea Alina Cojocaru se intreba de ce Connect-R nu promoveaza si pe tv presupusul hit al verii. Piesa suna bine rau iar VOX T o difuzeaza cu drag si chiar prinde la public.

In curand clipul ! Pana atunci teaser.


Neko vs Dj Tomcraft - Loneliness [Paranoid Remix]



Am primit de la Neko remixul la Tomcraft - Loneliness acum cateva zile cand nu era inca finalizat si chiar mi-a placut. Piesa asta se afla pe cd-urile mele vechi "burnuite" prin caminele din Tudor acum cativa ani buni. Eh, ce vremuri! Intr-un final suna bine, dar alaturi de clip m-a dat gata. KO !

Partile video sunt extrase de pe scurt metrajul Still life si chiar se potrivesc cu atmosfera piesei.

ENJOY !