CASA NOUA ! ! !

LUME LUME - Sunt in casa noua pe www.andreirotariu.info aici ma gasiti, aici vorbim, aici facem ce vreti ! :)

Pentru schimb de link - bannere si alte prostii va astept acolo sa discutam .

V-AM PUPAT !

Plec de aici !

Cat de curand sper sa ne mutam pe contul meu personal. Nu am mai scris. Stiti cum e in vacanta. Chiar daca e mai mult timp liber parca ai mai multa treaba. Nu ati inteles nimic nu? Nici eu.

Va pup !

De pe la mare

Aloha ! Din lipsa de subiecte nu am mai scris pe blog dar acum o sa ne cunoastem mai bine. Muhaha... Ma gandesc sa urc si eu aici ceva poze ca tot v-am spus mereu ca plec ba la mare, ba la munte. Pana cand si Mircea Badea uplodeaza poze personale pe blogul sau. Eu de ce sa nu o fac ? Daca tot e blogul meu.















Criss Blaziny a.k.a SuperTrist

Am revenit cu forte proaspete de pe litoralul romanesc. Poate o sa pun si ceva poze cat de curand. Ma gandeam pe drum daca sa scriu pe blog despre CFR, vanzatori ambulanti, scoici, bere, muzica, manele, swhaorma si altele. Si am zis scurt. NU!

Dependent de internet am deschis pc-ul imediat ce am ajuns pe meleagurile noastre. Nu stiu cati dintre voi ati auzit de Criss Blaziny. Nu e foarte cunoscut. Este la cel de-al doilea videoclip. Nu are parte de o foarte mare promovare. Omul asta simte orice sentiment parca mai intens decat noi toti ceilalti. O poveste de o vara frumoasa dar cu un final tragic.

Merita sa lasi si tu un comentariu la postul asta.


Criss Blaziny - 7 August feat. Iza si Dj. Undoo

Criss Blaziny - 7 August feat. Iza si Dj. Undoo HDV (2009) de pe tare.ro

Smecheri de Bahlui

Am tot spus pe radio ca o sa uplodez pozele ce le-am promis pe blog. Iata ca am reusit dupa doua saptamani in care am fugit de colo colo pentru a rezolva anumite lucruri. Stiti voi. Sunt un om ocupat. Ce tare suna.

Acum doua zile in fata la Facultatea de Sport pe Copou cei de la DSPM dupa ce au primit macarale noi si performante ridicau de zor masinile parcate neregulamentar. Evident ca au blocat traficul venind cu "ditamai" utilajele pentru a fura de langa bordura 2-3 masini vai de capul lor. Probabil studentii grabiti sa nu piarda un examen si-au lasat masinile in fata facultatii. Dar legea e pentru toti. Pana cand si pentru Doamna "ritzi pitzi". Dar sa nu intram in politica.

Ziua urmatoare nici urma de DSPM in acelasi loc, de "organe" nici atat. Trafic infernal. Pe o straduta atat de mica si ingusta era o coada imensa. Evident masinile parcate unde mai alaltaieri se jucau baietii cu macaralele. Hai ca trecem si peste asta. Caldura mare, noxe, injuraturi.

Plus de asta era un istet ce a venit cu o duba Mercedes sa alimenteze un chiosc, si si-a proptit autovehiculul pe contra sens fara nici o jena.





Trecem si peste asta ?!

Ma... dar cand vezi nesimtirea de cocalar parca nu mai poti suporta. Un tanar cu un "jip" pe contra sens vine nervos din spate si depaseste toata coada ocolind rapid o alta masina ce se deplasa regulamentar. Ce sa ii faci ? Sa ii zici de maicasa parca nu e etic si moral?! Sau...



Legea e pentru toti, dar la unii nu se aplica. Cam asta e ideea. Unde sunt cei de la rutiera cand ai nevoie de ei si e taraboi in trafic?

Ca sa pun cireasa de pe tort o sa uplodez si o poza in care in fata la Felicia. Astazi la ora 12 si ceva un alt smecheras de Vaslui de data asta ocupa locul de parcare al celor cu dizabilitati, probabil ca motivul era umbra din acel loc. Eu ca tot omul parchez pe undeva pe langa. Ca de.... eu respect legea!



Imi cer scuze pentru intarziere. Dar de... sunt prins in trafic ;)
Va pupa tata !

Teaser : Connect-R - Burning Love

Toata lumea asteapta clipul Connect-R - Burning love. Iata ! E pe vine ! Si colega mea Alina Cojocaru se intreba de ce Connect-R nu promoveaza si pe tv presupusul hit al verii. Piesa suna bine rau iar VOX T o difuzeaza cu drag si chiar prinde la public.

In curand clipul ! Pana atunci teaser.


Neko vs Dj Tomcraft - Loneliness [Paranoid Remix]



Am primit de la Neko remixul la Tomcraft - Loneliness acum cateva zile cand nu era inca finalizat si chiar mi-a placut. Piesa asta se afla pe cd-urile mele vechi "burnuite" prin caminele din Tudor acum cativa ani buni. Eh, ce vremuri! Intr-un final suna bine, dar alaturi de clip m-a dat gata. KO !

Partile video sunt extrase de pe scurt metrajul Still life si chiar se potrivesc cu atmosfera piesei.

ENJOY !

GEANTA ANTI-PAPARAZZI / WOW /





Zilele astea am avut impresia ca is pe punctul de a deveni vedeta. Imi spune un tanar pe id-ul de messenger de la radio ca sunt arogant. WTF ? Asta dupa ce terminasem emisia si toate cele. Nu am inteles ideea, da in fine. TOATE "vedetele" din Romania sunt arogante asa ca ma gandesc sa imi cumpar si eu o geanta dintr'asta. Adam Harvey a invetat geanta anti-paparazzi.

Geanta este echipata cu o fotocelula care de indata ce zareste un flash de lumina puternic (cum ar fi blitz-ul de la vreun aparat), genereaza la randul ei o lumina la fel de puternica, in mai putin de 1 secunda, compromitand astfel poza facuta de catre autor.

Eminem - Beautiful

Un clip foarte bun , o piesa extraordinara. Pe scurt Eminem chiar a rupt orice top cu albumul Relapse.

Flo Rida - "Sugar" ft. Wynter




Eu sunt ca ne'omul. Adica? Poi atunci cand isi pierde din valoare o piesa incepe sa imi placa si mie. Drept dovada Flo Rida. Ascult de ceva timp Flo Rida si il cunosc piesele de inceputurile sale. Acum a devenit si el mai comercial, ca de, tre' sa faca un ban gramada. Imi place foarte mult flow-ul pe care il are. Dictia e foarte buna. Piesa chiar sunat bine. Enjoy.

Tata, tata e gata facultatea !

Cam gata bre. "Se fini". Printre studenti cu rugaminti spre profesori, favorisme, note umplute, am ajuns si eu la final fara nici cu legatura cu altii.

Istoria Artei - 7,66 ( scris )
Compozitie - 9,33 ( practic )
Sustinerea licentei alaturi de expozitie ( oral ) - 8

Am facut eu un calcul rapid acum si creca da un 8,25. Asta daca nota de la sustinerea licentei nu va fi modificata. Oficiale sunt doar primele doua note. Pe cealalta am aflat-o eu.

Colegii stresati cu emotii eu foarte detasat. Cred ca de la nesimtire mi se trage. Dar are si asta folosul ei. Sunt foarte multe de scris dar nu am starea necesara. Intr-un final sunt fericit, relaxat. Dupa doua luni de "cod portocaliu" am tras pe dreapta.

Va pup si va iubesc! Asta doar azi ca is bucuros :)

Pana la urma sunt LICENTIAT la sectia GRAFICA !

Skizzo Skillz a lansat clipul "Pierdevara"

Ma caracterizeaza piesa asta din pacate sau din fericire. E un clip extraordinar si intradevar bine realizat. In Romania vezi cam rar asa ceva.

"Pierdevara " este o piesa de pe noul album Skizzo, instrumentalul fiind produs de Boyboy (Bucuresti), iar mixajul si masterul fiind realizate de Okapisound, adica Mitza (Agresiv). Clipul a fost filmat cu Dan-Andrei Staruiala, despre care Skizzo scrie pe blogul personal: "pentru cine nu stie, este din Arad, momentan sta la Timisoara si, printre altele, a facut videoclipul la piesa Eroi, semnat Presto & Zeze si scurt-metrajul O tigara aprinsa, care a fost recompensat la Filmul de Piatra cu doua premii – pentru montaj si cel mai bun film de fictiune".

Sursa: apropo.ro





Skizzo Skillz - Pierdevara de pe tare.ro

Maine aflu...

Maine aflu ce am facut azi. Interesant nu ?

Cuvinte cheie :

- proasta organizare
- profesori antipatici
- profesori "de treaba"
- secretare
- carti pe sub banca
- ciorne
- stampila
- decan
- proba practica
- caldura
- 2 probe de dimineata de la 8 la 17
- oboseala
- haine scurte :D
- eu
- un pix
- un creier
- profu din liceu ( Radu )
- colege
- idioti
- din nou: proasta organizare
- foame
- cafea
- etc.

O zi....

Buna dragii mei. E o zi frumoasa de duminica si m-am asezat confortabil in pat, am dat drumu la ventilator si am luat in mana un frappe rece. Sunt creca 30 de grade Celsius afara. Ar fi trebuit sa ies la o terasa sa ma racoresc cu un "juice naturel" de portocale. Creca iar sunt pesimist, dar acum am si motiv sa fiu. Maine am o proba foarte importanta la licenta si sincer sa fiu nu stiu daca o sa ma descurc. Intotdeauna am fost inconstient cand a venit vorba de "carte" si intotdeauna am reusit sa scap cu fata curata, cu o nota chiar acceptabila. Acum nu mai vreau o nota acceptabila, ci una de trecere. Da Doamne!

Sa va mai povestesc? Sau nu va intereseaza? ....ok. Cum spuneam. Sper sa am bafta necesara si stiu ca e un pas important in viata. Nu am nici o tragere de inima. Nu pot spune ca am facut o facultate. De ce? Poi sunt foarte multe motive. Nu tu curs festiv, nu tu colegi, nu tu o distractie studenteasca, nu tu banchet, nu tu festivitate de premiere, nu tu nimic. Ce e mai urat acum e ca profesorii au foarte mari pretentii de la noi dupa ce ani la rand nici macar nu au avut bunavointa sa se prezinte la timp la cursuri.

Ma opresc aici. Nu vreau sa continui. O sa ii iert saptamana asta. Am foarte multe sa va spun, legat de facultate. Lucruri ce abia acum le-am perceput. Dar intr-un episod viitor. Sper totusi ca regretul sa nu fie atat de mare dupa acesti ani. O saptamana, 7 zile, si cam atat. Un zambet e deajuns sa fie la final; nu am nevoie de mai mult.


Va pupa tata vostru !

Romania - the land of choice ?



Eu am cam ramas fara cuvinte. Oricum nu ma supar si nici nu incep sa fac vre-o criza patriotica. Romania = femei frumoase. Si cam atat.

Defapt si de drept imaginea Romaniei ar fi trebuit sa fie asta:

Thor

I-am promis colegului meu Alex Popa ca o sa ma laud si eu cu prietenul meu drag Thor. E un Dog Argentinian de 4 ani si e foarte simpatic. Nu suporta copii, cainii mici, oamenii in stare de ebrietate, fumul de tigara, pe mine cand nu ma joc cu el si multe alte lucruri. Nu suporta nici politia romana, dat fiind faptul ca a incasat si amenzi si un spray paralizant in ochi.

Ii place:

- sa manance toata ziua
- sa doarma
- sa sforaie
- sa se joace cu osul lui din cauciuc
- sa latre
- sa alerge
- sa se bata cu alti caini (adora sportul asta)
- sa se alinte
- sa duca plasa
- sa fugareasca pisica
- sa strice lucruri

Download I'm Addicted

In partea dreapta aveti o iconita, iar daca dati click pe ea puteti downloda piesa.

N-am timp !

Iar spun ca nu am timp pentru nimic si totusi parca fac foarte multe lucruri. Ma chinui sa termin o facultate ce am inceput-o cu drag si o termin cu un gust amar. Ma chinui sa termin proiecte mai vechi ( am un deadline si trebuie sa il respect ). Ma chinui si cam asta e tot. Tot zic ca o sa ies la ceva event-uri ce se anunta in weekend dar o sa spun iar NU AM TIMP si cu toate astea tot o sa ies. In fiecare zi am impresia ca lumea din jurul meu ma sufoca cu tot felul de intrebari si imi cer fel de fel de favoruri si eu le spun sec: N-AM TIMP !.

Ceea ce ma sperie mai rau e ca vine o perioada in viata cand trebuie sa ai timp si sa inveti sa nu mai refuzi. A lucra sub stresul timpului nu e deloc usor si parca nu ma pot acomoda. Incerc, dar tot nu pot. Invatatoarea imi spunea mereu " Andrei nu il lua pe NU in brate " ... dar mie parca imi placea de el; era simpatic.

Ma chinui = n-am timp. Cand te chinui sa termini sau sa realizezi un lucru e clar ca iti fura mai mult timp, si inevitabilul se produce cand apare altceva. Ce faci atunci ? Spui raspicat N-AM TIMP ! Daca nu te-ai fi chinuit cu siguranta terminai mai repede. Incep sa bat campii nu? Intotdeauna am avut o minte de filozof, pacat ca nu am stiut sa o folosesc.

In concluzie.

N-AM TIMP !

Va pupa tata !

Lansare Guess Who



Am gasit deja pe YouTube niste filmulete.

La 1:40 daca va intereseaza la primul filmulet.





Am revenit....

Cu forte proaspete am revenit in Iasi dupa lansarea lui Guess Who Probe audio. Un concert extraordinar unde m-am simtit minunat. Alex a fost la tobe, iar baietii de la Agresiv la clapa si la pupitru. Peste 1000 de persoane, artificii, proiectii video si multe vedete.

Promit sa vin cu ceva materiale video caci poze nu am facut; nu a mers aparatul.

A fost foarte obositor drumul dar mai bine totusi ca nu am fost cu masina ca probabil si acum eram blocat in traficul din Bucuresti.

Plec la lansare Guess Who


Am marea sansa de a intalni niste oameni extraordinari si nu ar avea rost sa povestesc prea mult aici, mai bine va zic cand ma intorc in Iasi. Pe scurt! M-a sunat aseara Guess Who a.k.a Laur si m-a chemat alaturi de el si Spike sa interpretam piesa Tu impreuna. Am ramas surprins fiindca nu am trimis acel demo cu gandul de a castiga. Ma bucur enorm sa am aceasta oportunitate.

Mare mare lansare pe 29 Mai cu o organizare excelenta. O sa vin cu poze promit.

Atentie contine cuvinte licentioase






Se pare ca si lui Florin de la HI-Q ii place piesa.

Addicted


Am spus de atatea ori si mi-am jurat ca n-o sa leg niciodata blogul asta de pasiunea mea pentru muzica. Ma simt nevoit sa incalc aceasta lege. Totul a inceput acum multi ani si chiar nu are rost sa povestesc aici tot trecutul.

Dupa ce am urcat piesa pe trilulilu am observat ca lumea a digerat-o foarte bine. Nu a contat faptul ca unii erau clubberi, rockeri sau manelisti. Statusurile voastre m-au impresionat. Niciodata nu am reusit sa multumesc atata lume. Placut surprins am ramas cand am aflat ca e deja ascultata peste Prut la fratii nostri din Chisinau.

Auditie placuta!



ZeNo - Addicted ( inspiratia de seara )
Asculta mai multe audio Muzica »

Efectul muzicii dance




Impreuna dam drumul la distractie pe frecventele Radio Vox T in fiecare vineri de la ora 20:00 pana la ora 22:00.

Avem muzica ritmata, noua, remixata, numai buna pentru inceputul tau de weekend.

2 ore de disctractie.
2 ore de muzica buna.
2 ore de ritm.
2 ore de Radio Vox T.
2 ore ce nu le poti rata in fiecare vineri in Efectul de seara de la ora 20.

Atentie Vox T cauta DJ !




In perioada 20 mai - 28 mai avem pentru copilasul vostru o super oferta: FII Dj la Radio Vox T !

Pe 1 Iunie, copilasul tau poate povesti ce mai face in timpul liber, ce muzica asculta si cum danseaza el prin casa sau la gradinita. Asteptam mail-ul vostru cu detalii despre cel mai Dj copil la adresa de mail emisie@radiovoxt.ro . Pe 1 Iunie, prin tragere la sorti, 6 copilasi vor fi Dj la Radio Vox T.

Surprize, cadouri si multe intamplari hazlii va asteapta la Radio Vox T !

Efectul de seara iti face copilul vedeta de 1 Iunie. Un singur copilas ajunge alaturi de mine in studioul Radio Vox T. O sa cantam impreuna, ascultam muzica, barfim si bineinteles ne distram. Trimite pe mail o scurta descriere a copilasului tau, demonastreaza-ne ca merita sa faca parte pentru o zi din echipa Radio VOX T.

Marie Digby ma fascineaza !

Mi-am adus aminte de Marie Digby. O artista extraordinara. Si e si al naibii de frumoasa ! Enjoy ! Astept pareri.







Iar scriu...

O sa va spun buna dimineata, deoarece e ora 9 si 21 de minute. Nu am mai scris de ceva timp fiind foarte ocupat, iar acum cand sunt hotarat sa fac acest lucru nu am nici o idee. Prin Iasi e cam la fel. Aceleasi subiecte. Se lucreaza la linia de tramvai de la Gara. Iesenii sunt nervosi si injura. Aici ba ploua ba e soare. Observati si voi ca nu prea e nimic interesant de spus?!

As putea sa va povestesc despre concertul C.I.A dar nu vreau sa va zic nimic. Tin doar pentru mine acea zi perfecta. Inca ma recuperez! Cica a inceput si festivalul berii a.k.a Summer Fest. O sa ajung in asta-seara pe acolo si deja stiu cum va fi. Eu sunt un gurmand incurabil si abia astept sa servesc o frigaruie rumenita. Desi daca stau si ma gandesc mai bine servesc o shwaorma :) . Poate o sa va povestesc si voua ce am vazut pe acolo.

C.I.A vine la Iasi !




Ca in fiecare an incepe Festudis.
Ca in fiecare an pe 12 MAI avem concert hip-hop.
Ca in fiecare an sunt implicat si eu.
Ca in fiecare an am avut invitati de marca ... iar anul acesta direct din Craiova vin cei de la C.I.A ( Craiova Independent Artists ). Dupa zeci de minute vorbite la telefon, dupa stres si nervi adunati zi de zi intr-un final avem si aveti un raspuns oficial. Probabil nu stiati ca iubesc acest stil muzical nu? Fiecare e liber sa asculte orice. Am copilarit cu muzica asta, nu stiu daca mi-a facut o impresie buna de la inceput. Fiind un pusti de cativa ani nu puteam sa percep foarte bine mesajul pe atunci. Atunci era un trend cu B.U.G Mafia. Acum e cu HOUSE. Probabil copii vostri or' sa copilareasca pe beaturi de trance,minimal,clubing si alte nebunii. La mine a fost altfel.

Revenim la subiectul principal. Am stabilit cu Joe managerul trupei toate detaliile si am fost placut surprins de amabilitatea acestuia. Am discutat si cu Byga mai multe lucruri si la fel ca si Joe un om exceptional. Nu mai e demult hip-hop-ul o muzica rea si dura. Ei sunt critici, sunt acizi, nu vor sa faca rau ci sa traga un semnal de alarma.

Ascult de ceva timp trakurile C.I.A si parca niciodata nu ma plictisesc. O sa dam drumu pe 12 Mai cu trupele locale la ora 20 in fata la Casa de Cultura a Studentilor Iasi. Anul trecut la Parazitii au fost peste 1000 de persoane iar anul acesta vrem sa auda toata Romania de cel mai bun concert Hip-Hop.



Libertate fratili meu !

Lume lumeeeee mare atentiune aici la mine. Ete ca dupa ceva timp in care incerc sa imi pun ordine in viata (chiar daca nu apuc macar ma stradui) dau si eu peste un articol din Ziua citat de Newsiasi.ro . Ca sa fie pe intelesul tuturor noi astia de ne spunem "blogeri" putem sta la racoare daca exprimam anumite idei ce ar deranja oamenii burtosi din parlament.

Vrem libertate baaa ca de asta l-am dat jos pe Ceausescu.

Bloggeri, atentie la ce scrieti! Va pandeste puscaria!


Ministerul Justitiei are in dezbatere publica un proiect, care daca va fi adoptat, va mari supravegherea activitatilor din mediul online.
Vor fi incriminate prin lege anumite fapte comise prin intermediul Internetului, de catre cei care publica ziare online sau bloguri. Nici cei care posteaza pe forumuri sau folosesc alte mijloace ca chat-ul, poseda sau administreaza site-uri de Internet nu vor fi uitati.

Pedepsele se incadreaza intre 6 luni si 5 ani de inchisoare. Astfel, vor constitui infractiuni si vor fi pedepsite ca atare, printre altele: accesarea materialelor pornografice cu minori; distribuirea sau punerea la dispozitia publicului de materiale rasiste sau xenofobe; amenintarea din motive de discriminare; negarea, minimalizarea, aprobarea sau justificarea genocidului sau altor crime contra umanitatii.

Sursa: Ziua

-----------------------------------------------------------------

Drept dovada si presa scrisa o duce rau de tot in Romania

In topul mondial al libertatii presei pe anul 2008, Romania se afla pe locul 92, la egalitate cu trei tari din America Latina: Ecuador, Panama si Peru. Raportul Freedom House claseaza Romania pe locul zece intre tarile europene din fostul lagar socialist, fiind devansata de Bulgaria si Serbia, dar aflandu-se inaintea Republicii Moldova si Albaniei.

In club !

Stateam cu ochi bolditzi la monitor si "surfam" linistit pe net. Dupa ce am aprins o tigara mi-am spus linistit: " Ce ar fi daca as scrie pe blog ?" . Zis si facut.

Mergem in club acum, ok? Toata lumea aranjata, toata lumea parfumata, fetele gllosy, pe botic rujate si cu nasucu pe sus se plimba agale intre bar si toaleta de parca le-ar oferi careva vre-un premiu la categoria " CELE MAI MULTE DEPLASARI ". Unele din ele stau sprijinite de bar de parca taicasu ar fi patronu si nu cumva sa ii fure careva locul ca oricum nu a avut bani sa isi rezerve masa. Soarbe din pahar usor cu buzele umezite, nu de alta dar sa tina mai mult bautura ca iar tre sa linguseasca pe vre-un baietel sa ii mai ofere ceva de baut. De cand am intrat am impresia ca se mentine acelasi ritm sacadat gen BUM BUM si parca lumea e in delir. Toti te calca toti se imping de parca ar sta la rand sa isi primeasca alocatia. Multi sunt minori. Probabil le-au spus parintilor ca o sa innopteze la un coleg/colega pentru a invata la mate ca maine au extemporal. Ma intalnesc cu multe persoane cunoscute si in loc de un salut sau un "pupic" amical pe obraz incep sa tipe. Uuuuuuuuuu ! Ori am eu un efect fatal asupra oamenilor ori ceva nu e in regula cu ei. Trecem peste si de ca orice om intr-un moment al serii ma impinge si pe mine natura asupra toaletei. Atentie se deschid usile! Cativa baieti putin mai bronzati sprijina peretele si filtreaza cu 2-3 pitziuri ce zambesc pe sub luciul de buze dat in 3 straturi. Dupa ce efectuez ce am inceput stau si ma gandesc oare ce or fi vazut fetele respective la baietii aia?

Cati dintre "macho manny" astia ar mai fi aici daca parintii lor nu le-ar mai oferi un X6,A4,C Class si celelalte litere din alfabet? Oare ar mai fi atat de simpatici in fata domnisoarelor? Eu niciodata nu am putut sa inteleg cum o masina scumpa te poate ridica atat de sus in fata celorlalti. In fine, asta probabil e alt subiect ce o sa il discut altadata.

Ramanem in club, aici unde e fum, unde se varsa pahare, unde primesti coturi de la vecinul gras si cu chelie ce nu are loc sa isi miste galant colaceii. Aici e cool, e trendy si misto! Dj-ul e in delir si ridica mainile. Animatoarele repeta acelasi dans. Barmani isi fac treaba si mai ciupesc putin din rest de la baietii ametiti. Intorc capul spre dreapta si vad un grup de fete singure, triste, timede si ma gandesc oare ele nu fac parte din acelasi film? Fara sa vreau am intrat in joc si ma balansez gratios de pe un picior pe altul sa fiu si eu in ton cu lumea. Acum recunosc cu mana pe inima. Cand sunt usor influentat de licorile bahice probabil sunt cel mai bun dansator si nici muzica, nici negriciosi si nici o alta persoana nu imi poate strica buna dispozitie.

Cam asa e in club. Spre finalul distractie parca incepe lumea sa fie mai nervoasa si usor recalcitranta. Unii isi arata coltii dar se imblanzesc nu asta e problema. Fetele isi termina paharul inceput de pe la ora 10 PM si parca unii regreta ca au venit si " au spart banii " in seara asta. Ne intoarcem spre casa fiecare cu gandul lui. Uneori oprim la o shwaorma ca de am distrus prea multa energie si trebuie sa o recuperam.

Va pupa tata !

Romane fii mai neamt !




Romane, te-ai saturat de:

- cretini care schimba banda fara sa semnalizeze?
- vanzatoare acre?
- neseriozitatea concetatenilor tai?
- cei care depasesc in curba?
- tarani care scuipa seminte in fata blocului tau?
- lucrari de infrastructura incepute si neterminate la timp?
- cei care vorbesc la telefon la cinema si enerveaza o sala intreaga?
- calitate "romaneasca" la marfuri romanesti?
- catalogarea ta ca un balcanic, in care strainii nu pot avea incredere?
- gunoaiele din tara asta? Atat cele umane, dar nu numai?
- sa-ti fie rusine sa recunosti ca esti roman in strainatate?
- etc, etc, etc?

Intr-o mica masura, depinde si de tine sa ajuti la imbunatatirea imaginii acestei tari! Sustine si tu miscarea "Romane fii mai neamt!"

Cum e Romania peste 100 de ani ?

Intrebare !

Cum va arata Romania peste 100 de ani ?

Astept raspunsuri .....

Concluzie:

Singurul ce a observat diferenta intre intrebari a fost Razvan si acum ma simt dator cu o explicatie ... intentionat am vrut sa fac aceasta diferenta intre intrebari. Priveste cu atentie titlul postului si intrebarea inserata in continutul postului. Odata la prezent odata la viitor. Ideea e ... Romania si acum si peste 100 de ani va fi la fel.

Ete na e ROMANIA !

Nu am mai scris de ceva timp pe aici pe blog si imi pare rau ca nu mi-am furat o clipa si pentru cei interesati. Am prins o gura de aer in fata calculatorului si relaxat fiind ma uitam pe videonews.ro sa ma mai destind putin. Ete na fix peste ce dau. Din nou se demonstreaza cat de prosti sunt drumarii si in ce tara "minunata" traim.

Poate multi nu stiu cat de greu se ajunge la stadiul de a turna covor asfaltic. Nu stii ? Poi stai ca iti face tata un rezumat. Intai Primaria, C.J, Ministerul Transportului sau a cui dracu mai e drumul respectiv face o licitatie pentru carpirea sau respectiv asfaltarea drumului. La aceasta licitatie se prezinta doar firme fantoma sau eventualii prieteni ai baietilor grasi cu chelie din conducerea institutiilor. Dupa ce se balacaresc ei putin, care si cum fura mai mult, firma castigatoare incepe sa faca un studiu al terenului, schite, tralalala si intr-un final aduna o mana de golanasi, le da cate 500RON si baietii asfalteaza dupa cum ii duce capu. Evident ca muncitorul roman la ce draq sa lucreze mult si cu cap? E clar ca ,plictisit fiind , dupa ce mai trage o "dusca" din Burger mai arunca niste asfalt si uita ca fix in mijlocul drumului a lasat BOUL un stalp.

Mare e gradina ta Doamne si sincer sa fiu nu am crezut ca voi trai sa o vad si pe asta !



În localitatea Gâlda de Jos, un stâlp de beton înalt cât un bloc de trei etaje este înfipt în asfalt chiar în mijlocul drumului judeţean. Anomalia datează de când drumul a fost lărgit, lucrătorii turnând beton în jurul stâlpului. Alarmate de localnici, care se tem că s-ar putea produce accidente, autorităţile promit că problema se va rezolva în circa trei săptămâni.

Nu scriu ca nu am timp !

Toate lumea declara pe bloguri ca iubeste ceea ce face si ca "bloghingu" e o pasiune si etc si etc. Cred ca pentru mine nu e asa mare pasiunea fiindca nu am mai apucat sa mai scriu mare lucru. Se apropie sarbatorile Pascale si va urez lumina multa in suflete. Am mai lucrat la ceva proiecte si nu am apucat sa va plictisesc cu prezenta mea pe blog deci imi pare rau. Azi nu scriu nimic inteligent fiindca nu ma duce capu. Deja parca sunt satul sa scriu pentru licenta despre publicitate, branding si toate cele si culmea e ca am facut doar introducerea. Da asa cum imi ziceau ai mei "Andrei facultatea e facultativa" nu te obliga nimeni ( bine ca ei ziceau ironic ). Eu nu am vrut sa ii cred pe cuvant si uite in ce ma bag... eh... de bine de rau acum incerc sa ma "scot" ca sa zic asa. Va pupa tata si sper cat de curand sa gasesc si eu ceva interesant de scris pe miraculosul blog.

New Work


NeWork!

Am mai facut un print-concept pentru Nubira II . O sa uplodez varianta mica de JPG. Masina imi apartine iar poza a fost facuta cu un 400 D daca nu ma insel si imi aduc eu bine aminte.

Image size: 3888 px Width - 5760 px Height

137.16 cm Width - 203.2 cm Height

Revolutie sau lovitura de stat ?

Am tot urmarit cu interes pe canalele de stiri protestul tinerilor din Chisinau. Se simte teama acolo se simte o presiune se simte dominatia comunismului. Aseara adica pe data de 9.04.09 am reusit sa iau legatura in direct pe Radio Vox T cu un tanar student de la facultatea de stat din Chisinau pe numele sau Dumitru. Ei sunt rupti de informatie acolo, pur si simplu posturile de televiziune din Romania nu mai pot fi receptionate in capitala lor. Multi au fost la vama Sculeni din presa ieseana, multi au luat interviuri studentilor basarabeni din Iasi, dar putini au reusit sa simta teama din glasul unui tanar ce se afla si in acest moment in Republica Moldova si probabil este deja in strada pentru a'si sustine cauza. Ei vor renumararea voturilor dar si de acest lucru le este frica deoarece presendintele lor comunist inca are o putere foarte mare si ii este foarte usor sa masluiasca din nou alegerile.

Chiar daca se simtea o usoara ezitare in voce - Dumitru a sustinut deschis ca probabil in acest moment nu numai lui ii este ascultat telefonul ci si multor protestatari. Colegi ai acestuia au fost arestati si multi oameni nevinovati. La Chisinau nu se poate intra - PE AICI NU SE TRECE ! Stau si ma gandesc daca postul de televiziune local ce poate fi prins si in satele vecine ar fi sustinut cauza acestor tineri oare in acest moment ar mai fi fost comunismul in Moldova ? Cu siguranta NU ! Multa lume ar fi venit in acea piata si cu siguranta in 2 zile maxim dictatura ar fi cazut.

Jurnalistii sunt batuti, fugariti si expulzati. Inca odata se demonstreaza cat de dificila este aceasta meserie si cator lucruri murdare poti fi expus. Asta e comunismul. Am trecut si noi prin asa ceva. Eu unul nu am simtit revolutia din 89' dar mi-a patruns mai mult in inima din povestirile batranilor. Din pacate sau din fericire pentru mine abia stiam sa vorbesc pe atunci. Probabil ca am rostit si eu aceeasi zicala alaturi de tinerii din Timisoara. JOS CEAUSESCU ! (dar in gand).

Peste tot prin ziare, pe bloguri, pe tv se vorbeste de acest subiect. Eu am asteptat putin si nu m-am aruncat rapid spre tastatura pentru a fi si eu in rand cu lumea. In primul si in primul rand noi de aici nu putem face mare lucru decat sa ii sustinem pe acesti tineri sufleteste. Ei stiu cel mai bine ce au de facut. Din pacate UE nu e cu ei, SUA nu e cu ei, nimeni nu e cu ei, ci doar caldura romaneasca transmisa de foarte multi dintre noi spre directia Chisinau.




O sa continui acest post cu nea Voronin ce acuza Romania de implicare in miscarile de la Chisinau. Esti usor prost prietene si nu ma dau in spate sa te cataloghez asa. Branza e pe bani zici matale?

"Drogurile legale" baga ieseni in spital

Autor: Marius MARGINEANU

Plantele „de relaxare" de la weed-shopuri au inceput sa dea batai de cap medicilor. De cind s-au deschis aceste magazine in Iasi, medicii de la Spitalul de Urgente au inceput sa trateze tineri care spun ca sint de pe alta lume.

Un baiat de 18 ani a fost adus de tatal sau la spital pentru ca se simtea foarte rau si spunea ca pluteste. Examenele medicale nu au indicat nici o afectiune, insa cele pentru depistarea drogurilor au indicat existenta acestor substante in organism. „Pacientul a venit la spital pentru stare generala de rau, tahicardie si derealizare. Credea ca vine din alta lume. A spus ca a tras citeva fumuri dintr-o tigara confectionata cu plante de la weed-shop. A fost perfuzat si in scurt timp starea generala s-a ameliorat", a declarat dr. Tudor Arhipescu, purtatorul de cuvint al Spitalului de Urgente „Sf. Ioan". Un alt tinar, de 20 de ani, a fost adus de prieteni la spital pentru ca ii batea inima prea repede. Aici a spus medicilor ca a fumat o tigara de acelasi fel. Medicii nu pot spune cit de toxice sint aceste tigari deoarece nu stiu ce contin. Au spus insa ca au efecte asemanatoare cu cele ale drogurilor. „La pacientii pe care i-am avut, aceste plante au declansat afectiuni ale inimii, respectiv palpitatii, tahicardii, hipertensiuni si afectiuni legate de cunostinta", a precizat dr. Arhipescu.

„Nu exista riscuri, dar nu fumati in exces!"

Cei care le comercializeaza insa spun ca sint produse naturale si nu au efecte adverse. „Nu ma intrebati ce contin pentru ca nici eu nu stiu exact. Sint foarte multe: salvie, lotus, dar toate sint naturale", a explicat vinzatorul, tinind sa mentioneze faptul ca nu au nici un efect advers si nu sint toxice. Cit despre senzatia pe care aceste plante o dau, ea este aceeasi pentru toate sortimentele: euforie. „Toate dau euforie. Singura diferenta este de miros si gust, aroma", a spus vinzatorul. Comerciantul de plante dintr-un magazin de pe bulevardul Independentei a explicat reporterilor nostri si cum se fumeaza: un pliculet se imparte in doua. O jumatate se amesteca cu tutunul dintr-o tigara normala, apoi se pune intr-o hirtie speciala care se comercializeaza la orice magazin cu tutun, se ruleaza astfel incit sa aiba forma unei tigari si se fumeaza. O singura specificatie a mai facut vinzatorul: „Sa nu faceti exces! Dintr-o tigara sa fumeze patru persoane. Citeva fumuri sint suficiente pentru a deveni euforic", a precizat acesta. Totul costa doar 25 de lei. Mai mult, magazinul face si o oferta: doua pliculete la 30 de lei.

OPC: „Probleme la etichetarea produselor"

Comerciantii sfatuiesc insa consumatorii sa fumeze in casa astfel de tigari si sa nu iasa cel putin o ora. „De preferat ar fi sa le fumati in casa si sa nu iesiti cel putin o ora. Dar nu are nimic daca le fumati in bar sau intr-un parc. Nu exista riscuri si nu are cum sa vi se faca rau. Sinteti doar fericit. Mai mult, ele sint perfect legale". Oficiul pentru Protectia Consumatorului (OPC) a facut un control la aceste magazine, in urma unor sesizari, control care s-a incheiat cu amenzi de cite 1.000 de lei pentru fiecare magazin. „Din punctul nostru de vedere, au fost probleme in ceea ce priveste etichetarea acestor produse. Nu este specificat importatorul sau producatorul, drept pentru care magazinele au fost sanctionate", a spus Maria Popa, inspector OPC Iasi.

Sursa: Ziarul de Iasi

De ziua noastra la Radio Vox T

In sfarsit am putut sa urc pe net inregistrarea de pe 13 Martie de ziua radioului. Emisia alaturi de Alina Cojocaru o puteti asculta aici. Auditie placuta asta daca aveti rabdare. Puteti sa va regasiti si voi pe acolo daca ati sunat.

Va pupa tata !



13 Martie 2009 - 19 ani de Radio VOX-T
Asculta mai multe audio Divertisment »

Asa DA !

Nu pot sa sustin ca ma pricep la fotbal foarte bine. Dar de cand cu meciul Romania-Serbia cred ca il intrec pe nea Piti' la talentul tactic iar pustiu asta il intrece pe Mutu clar.

Daca te credeai genial la driblinguri, uita-te putin la pustiul asta fantastic, pe care au pus deja ochii Real Madrid si Chelsea Londra. Analizeaza-i atent miscarile si apoi ai unda verde sa zici "ma pricep la fotbal, dar nicidecum asa cum stie cu mingea Madin Mohammed".

Multi l-au numit deja noul Zinedine Zidane datorita schemelor inventate de Zizou, dar si datorita faptului ca Madin a plecat din nordul Africii si s-a stabilit de la varsta de 3 ani in Franta. Acum are 6 ani si toti abia asteapta sa mai creasca si sa intre pe gazon, acolo unde spectacolul va fi garantat.

Class şi Anda Adam refuzati !

Trupa Class şi Anda Adam susţin că nu au fost lăsaţi să intre în Republica Moldova. Vlad Cernea, solistul trupei Class, spune că au fost reţinuţi în maşini mai multe ore şi că nu li s-a permis accesul în Republica Moldova.

Artiştii români ar fi trebuit să ajungă astăzi la un concert în scop electoral, în localitatea Căuşeni. Aceştia se deplasau cu două maşini şi susţin că aveau toate actele necesare la ei, însă vameşii moldoveni de la Vama Albiţa nu le-au dat voie să treacă graniţa, chiar dacă de partea cealaltă, îi aştepta un cetăţean moldovean.

Artiştii sunt supăraţi că s-au întors din drum, deşi pe lângă alte maşini cu numere de înmatriculare româneşti erau lăsaţi să treacă în Moldova.

"Cred că nu am fost lăsaţi în Republica Moldova pentru că mergeam într-o serie de concerte electorale. Spun asta pentru că în timp ce noi eram reţinuţi în vamă, mai mulţi români au trecut fără probleme, deşi aveau aceleaşi acte ca şi noi", a declarat solistul trupei Class, Vlad Cernea.

Odată cu trupa Class a fost oprită şi interpreta de muzică pop, Anda Adam.

"Grănicerii ne-au spus că nu-i interesează cine suntem, de unde venim şi nu ne-au lăsat să trecem", a spus Anda Adam.

Până în total, 226 de români nu au fost lăsaţi să intre în Republica Moldova în ultimele zile.

Sursa: Realitatea.net





REALITATEA.NET - Trupa Class şi Anda Adam nu au fost lăsaţi să intre în Republica Moldova


Hypnotic FM


Aruncam azi un ochi pe In Oras.ro si am dat de Hypnotic Radio. Chiar e foarte buna ideea si va urez auditie placuta.

Club Hypnotic dezaproba violenta !

Work

Am lucrat ceva la chestia asta si in final a iesit simpatica zic eu. Ii lipseste ceva dar nu stiu ce. Am clacat intr-un punct si nu stiu ce sa-i mai fac. Oricum e un print ce poate fi folosit pt orice. Enjoy! Format A3 ( rezolutie impecabila ) ... sper sa nu il furati !

Asa incepe dimineata

Printre zeci de scandaluri in dulcele targ al Iasului eu vin ca un om calm si indiferent cu piesa asta pentru voi. Enjoy!

Tastez

M-am gandit pur si simplu sa scriu ceva dar nu prea stiu ce. CE? ... pai asta intrebam si eu. Nu mai gasesc nici un subiect interesant. In stanga si in dreapta aud doar de criza, de probleme financiare, de rate, de chirii, de dobanzi, de credite si de banci ce ii fura pe saracii "saraci". Iar o sa zica lumea ca sunt pesimist. Nu sunt chiar deloc. Ma doare capul momentan si nu stiu daca e de la ce a fost aseara sau de la pur si simplul fapt ca am multe de facut intr-un timp prea scurt. Intotdeauna am avut problema asta! Oare cu ce sa incep? Si stand asa si meditand nu ma apuc de nici un lucru si iar trece timpul pe langa mine. Trist nu? Mereu aceeasi gluma proasta o aud "traieste clipa". E o problema cu aceasta zicala clar! Daca am trai toti clipa ce ar mai fi? Cu siguranta nu un lucru bun. Uneori tre sa muncim sa gandim chiar sa construim ceva in viata asta. De azi m-am hotarat; o sa ma apuc de treaba. Lucrurile lasate neterminate si incepute de acum ceva timp trebuiesc duse pana la capat.

Ei si parca incep sa gandesc pozitiv nu? Pare interesant.CATEGORIC!...parca si soarele imi da dreptate. Da! Intr-un final incepe sa mai scoata capu si sa ne onoreze cu prezenta. Oare la astrul ceresc o fi criza? Cine stie...orice e posibil.

Am un chef de tastat nebun, si totusi nu vreau sa devin plictisitor prin aberatiile mele. Apropo, se trezise nu mai stiu ce destept dintr'asta sa imi zica vezi doamne ca nu am subiecte de interes social. Oleuuu... amice daca imi doream lucrul asta imi faceam si eu un portal cu stiri si rezolvam problema nu? Oricum am tot postat si despre problemele populatiei dar momentan sunt cam aceleasi lucruri neinteresante ce le-am enumerat la inceput.

Cu respect secretara de serviciu !

Foarte buna piesa si + de asta e de nerecunoscut Gaga in clip. Pana acum a avut o imagine rebela iar acum pozeaza putin si intr-o fata inocenta.


Lady Gaga Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) from universalmusicgroup on Vimeo.

Ce a fost la ERA - 14 Martie

Era Shopping Park, 14 Martie 2009, Escape Festival - Guest Dj Satoshi Tomiie, warm - up Sean Jay Dee

Sursa: Alina Cojocaru

De azi dam muzica mai TARE !

Incepand de azi dam muzica mai tare pe Radio Vox T in Efectul de Seara. Intram intr-un nou an de muzica buna si de distractie. 104 FM Iasi sau www.radiovoxt.ro .



PROMO Efectul de seara - Radio Vox T
Asculta mai multe audio Diverse »

Au trecut 19 ANI !





Au trecut 19 ani de cand a intrat pe frecvente Radio Vox T si 19 ani de cand suntem in inimile ascultatorilor nostri. 13 Martie e o zi speciala pentru mine. Pana acum treceam peste aceasta zi ca peste oricare alta. E prima oara cand sarbatoresc inca un an de emisie alaturi de aceasta echipa minunata. Multumim presei pentru ca a fost alaturi de noi si nu in ultimul rand iti multumim tie. A fost mai mult decat perfecta aceasta aniversare. A fost ce mi-am dorit. Am stat in emisie in jur de 6-7 ore cu emotiile ajunse la un nivel maxim. Telefonul suna mereu, ascultatorii ne felicitau, castigatorii veneau dupa premii, numarul de sms vibra, id-ul de messenger era plin de mesaje pana la refuz, iar site-urile dedicate stirilor locale si internationale nu mai contau in acel moment. De ce? poi cum de ce? era o stire extraordinara ce avea sa tina o zi intreaga "in aer" si anume: RADIO VOX T implinea frumoasa varsta de 19 ani.

Ziua a inceput foarte brusc cand am observat ca afara ningea cu fulgi MARI. M-am asezat confortabil in masina si m-am lovit de o coada in trafic ce se intindea de la reprezentata FIAT (Pacurari) pana spre fundatie. Din cauza zambetului ce imi statea pe fata am si uitat de acest lucru si am inceput sa admir peisajul, si din cand in cand schimband in treapta intai pentru a mai misca "bolidul" cu inca 5 cm.

Dupa 4 ore de emisie nebuna alaturi de Alina si zeci de telefoane am inceput sa o iau razna si parca totul era ca in basm. Ba televiziunea ba ala, ba ala........ aoleuuuu ... linisteeeee! In fine; stiu sigur ca nu mi-ar ajunge un blog intreg sa povestesc cu lux de amanunt aceasta zi speciala.

A venit si petrecerea mult asteptata unde m-am distrat si m-am simtit ca la carte alaturi de colegii de la radio si prieteni. A cantat si trupa Soundcheck, Sean Jay Dee si Arty. Fu fain bre! Nu as dori sa intru in detalii aici legat despre cum a decurs intreaga noapte. Multumesc incaodata pe aceasta cale tuturor celor care au reusit sa ramana fideli acestui radio in momentul in care oricine vinde doar sex si prostie pe undele FM. Ete ca noi am ramas la fel de tineri, la fel de entuziasti si la fel de seriosi cand trebuie. Nu am facut compromisuri de schimbare de stil si nici nu o sa incepem sa povestim doar de Simona Sensual in interventiile noastre.

Va pupa tata !

De 19 ani impreuna

Pe 13 martie 1990, la initiativa catorva tineri entuziasti, postul de radio a emis pentru prima data dintr-o cameră situata la etajul patru din căminul T 17 din Complexul Studenţesc "Tudor Vladimirescu".

Au trecut multe momente de atunci. Poate nu sunt eu in masura sa va povestesc fiindca am intrat in "marea familie" de aproape un an. Am zambit impreuna, au fost si situatii mai dificile, ne-am stors creierii sa bucuram ascultatoru si mereu am venit cu idei noi in FM. Iata ca am ajuns si la 19 ani de emisie, de muzica buna, de premii pe masura, de oameni speciali, de profesionalism, de caldura sufleteasca transmisa catre voi printr-un simplu apasat de buton ce scrie pe el ON si acum dupa atatia ani.

In redactie, in productie, in secretariat si mai ales in emisie se simte o energie pozitiva in aer si un zambet perfect. E primul meu an cand sarbatoresc acest lucru si ma simt buricul pamantului. Nu stiu de ce! Dar e ok senzatia. Ma simt cineva, ma simt altfel de cand am inceput sa imi exprim parerile pe frecventele Radio Vox T. Am gresit poate uneori, am fost prea ironic sau chiar necizelat dar toate aceste lucruri nu m-au invatat decat de bine. Dupa 22 de ani de viata in Iasul nostru drag abia acum simt ca am ceva de zis si nu vreau sa ma opresc aici. Andrei Rotariu a crescut cu radio Vox T ca om de radio si pe aceasta cale le multumeste tuturor ce au stiut intradevar sa ofere un sfat atunci cand era nevoie.

Pana la urma ideea este urmatoarea. Vineri 13 martie se lasa cu mare petrecere in Club Hypnotic unde esti asteptat si tu cu bratele deschise. Invitati de marca, surprize speciale si nu in ultimul rand echipa Radio Vox T se inclina in fata ascultatorului fiindca de 19 ani ne-ai suportat.

Efectul de seara dupa 13 Martie isi schimba soundul! Facem o rebranduire ca la carte.

Acum scriu LIBER

Dupa mega postul cu "Nu suport" incep sa cred ca frustrarile mele deranjeaza. Mereu am fost sincer si direct. Incep sa cred ca in mass-media lumea e limitata si stiu asta cu siguranta. De exemplu cei de la TVR nu au voie sa spuna orice si traiesc sub presiune, sub presiunea exprimarii libere. Rog pe cei ce vor posta de acum incolo sa fie constructiv asa cum specifica un personaj. Sau mai bine nu mai postati fiindca ar trebui sa raspund eu de parerile voastre. Alegerea e a ta!

In radio e gri uneori. Mult mai gri sunt unele minti "luminate", deontoloage, cum ar spune Badea. De ce? Mereu noi astia tineri ce venim cu chiu cu vai din urma "eternilor bizoni" suntem criticati cum ca am fi prost crescuti. Nu neg acest fapt dar nici nu il aprob. De cate ori ai fost fugarit pe usa din dos cand ai vrut sa spui ceva? De cate ori inainte sa intri intr-o eminsiune TV sau sa scrii un articol intr-un ziar ai facut-o cu sufletul? De cate ori? De putine ori cu siguranta. De ce? (iar eterna intrebare). Pentru ca sunt mai "smecheri" ca noi si cu un simplu " Ai grija ce zici sa nu spui de ala sau de ala " iti inghiti limba si pleci capul.

Un ziar si-a inchis portile. Au ramas si fara salarii platite. Au depus o munca. Erau tineri. Parerea lor nu mai conteaza de acum.

Deja tind sa aberez ... dar incepe sa imi placa. Nu o sa predic niciodata despre cultura si ce inseamna ea. Nu noi "oamenii de radio" schimbam personajele si gandirea lor ci doar ii animam putin. Presa scrisa tanara abia incepe sa infloreasca, si uneori cu greu. Asa cum aprindem prima flama asa suntem si stinsi si ne cerem scuze cu zambetul pe buze crezand ca asta este lucrul ce trebuia facut.

Niciodata nu o sa incurajez prostia, sau sa o promovez, ci doar am sa ii scot in evidenta partea comica. Fara ras, fara zambete, fara idei proprii suntem seci, reci, si fara vlaga.

Un animator perfect e acela ce simte muzica si momentul cand sa o difuzeze. E acela ce ii bucura pe oamenii de rand ce sunt din ce in ce mai pesimisti. E acela ce aduce o informatie desteapta in momentul cheie al zilei. Ai un statut. Ok! Mi-l asum si eu. Dar de ce statutul meu e uneori limitat de altii?

Cine esti tu? De la radio x, de la ziaru x ! Asa si? Pleaca ma d'aici!

Stiu cazuri in care asa au fost tratati oameni cu legitimatia in mana. Nu stiu de ce povestesc eu despre asa ceva. Dar azi am scris LIBER! fiindca sunt LIBER!

Nu suport...

Am sa postez ce nu suport azi sau in viata de zi cu zi. Astept sa postezi si tu la comentarii ce nu suporti sa mai adaugam aici. So.... Tu ce nu suporti ?

05.03.09

Nu suport prostia unora ( doar atunci cand ma avantajeaza se accepta ).
Nu suport semaforul cand are 60 de secunde pe culoare rosie.
Nu suport pupincuristi.
Nu suport vremea de azi. (e innourat si e vreme de emo kid)
Nu suport prietenii falsi.
Nu suport fetele "buzate" gen pitzi.
Nu suport fitele.
Nu suport manelele.
Nu suport artistii falsi.
Nu suport sa scartaie masina. (da'poi patu)
Nu suport guma de mestecat la care i se duce gustul rapid.
Nu suport parul din capul meu acum. (creca trebuie sa ma tund)
Nu suport Loganul tunat.
Nu suport sa traiesc fara un scop.
Nu suport arabii. (cel putin pe unii dintre ei)
Nu suport gropile din Iasi.
Nu suport sa sufar.
Nu suport sa fiu tratat cu indiferenta.

Atat pe azi ... astept sa spui si tu ce nu suporti. Revin maine cu altele.

06.03.09

Nu suport ca sa stricat sunetul la pc.
Nu suport ca si azi e urat afara. (iar vreme de emo kid)
Nu suport ca ploua si abia am spalat masina.
Nu suport ca weekendu asta nu prea am ce face.
Nu suport telefonul meu ce se tot descarca.
Nu suport ce am visat aseara.

08.03.09

Nu suport ca nu am chef sa pregatesc licenta.
Nu suport vremea de afara. (astept soarele)
Nu suport sa nu am bani.
Nu suport sa fie murdara masina. (si acuma e)
Nu suport tarabele intinse pe trotuar cu flori ofilite.
Nu suport sa fiu luat de fraier.
Nu suport sa-mi fie sparta parola de la id de messenger.
Nu suport curiosii. (inseamna ca nu ma suport pe mine)

09.04.09

Nu suport sa inchei acest post aici. (dar o voi face)
Nu suport RASISTII.
Nu-i suport pe cei cu nasu pe sus.
Nu suport sa mai scriu ce nu suport.

Si cu asta basta ca deranjez lumea.

Duster - primul crossover Dacia!

Dupa mai multe zile de speculatii si tatonari avem in sfarsit informatiile oficiale despre cel mai nou concept al producatorului roman - Dacia Duster.
Nu este vorba nici de un coupe nici de SUV-ul asteptat cu nerabdare de la Dacia, scrie Sotto. Duster este un crossover (primul crossover Dacia), un concept de design, care exprima posibilitatile si imaginatia Dacia/Renault cu privire la dezvoltarea ulterioara a limbajului estetic si a gamei de modele.

Conceptul vine cu un design absolut nou, blocurile optice foarte inguste fiind alungite mult pe lateralele masinii. Partea frontala este destul de masiva, dar coeficientul aerodinamic are o valoare buna - 0,30.

Foarte interesant este faptul ca lateralele sunt asimetrice. In vreme ce partea stanga, a soferului, dispune de o singura portiera, ceea ce a dus la speculatii conform carora ar fi vorba de un coupe, partea dreapta are doua usi, care se deschi in oglinda, accesul in interior fiind astfel deosebit de facil.

Duster este echipat cu un propulsor turbodiesel, de 1,5 litri dCi, care dezvolta 105 CP si 240 Nm/2.000 rpm. Acceleratia 0-100 km/h este posibila in 9,6 secunde, iar consumul mediu declarat este de 5,3 litri/100 km. O noutate este faptul ca acest propulsor este cuplat la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte. Jantele sunt unele uriase, cu un diametru de 21 de inch, iar pneurile sunt de la Michelin, mai arata Sotto.

Sursa: 9am.ro



Acum nu stiu daca romanasul nostru s'ar obisnui cu noul model Duster. Oricum nu cred ca o sa traiesc ziua in care "smecherasii de bani gata" o sa faca "fonfoane" prin centru cu o sigla DACIA atarnata de masina. La urma urmei Dacia e dacie si tot cu ciocanul e facuta.

Live Performances ! Arunca ochiu' !



Pussycat Dolls - "When I Grow Up (Live)"



Lupe Fiasco - "Superstar (Live)"



Pink - "So What (Live)"



Backstreet Boys - "I Want It That Way (Live)"



Ashanti - "The Way That I Love You (Live)"

Lil Wayne are zilele numarate



Lil Wayne - Lollipop
Vezi mai multe video din Muzica »

Starul american Lil Wayne, proaspat castigator al premiului Grammy pentru cel mai bun album rap al anului, a fost pus sub acuzatie pentru detinere ilegala de arme, iar procesul in care va fi judecat va incepe pe 20 aprilie, la New York. Lil Wayne, al carui nume real este Dwayne Carter, a fost pus sub acuzatie pentru detinere ilegala de arme si detinere ilegala a unei arme incarcate. In 2007, o arma a fost descoperita in autobuzul cu care Lill Wayne se deplasa in timpul turneului sau. Procesul lui Lil Wayne va incepe imediat dupa ce rapper-ul isi va incheia turneul, ultimul concert fiind programat pe 12 aprilie. Daca va fi gasit vinovat, Lil Wayne risca o pedeapsa de pana la 15 ani de inchisoare. Albumul sau, "Tha Carter III", a fost cel mai vandut material discografic din 2008 in Statele Unite si i-a adus rapper-ului patru trofee la gala premiilor Grammy din 2009. (sursa: mediafax.ro)

Top 5

Am tot fugarit Youtube-ul azi si ma gandeam sa fac un top al reclamelor reusite la prezervative. Informam tot cititorul sa se protejeze! Soldati aplicati caciula ca si asa e frig afara! Din punctul meu de vedere toate sunt reusite si toate merita primul loc in top. Comenteaza si tu reclama preferata!

1



2



3



4



5