Flo Rida - "Sugar" ft. Wynter




Eu sunt ca ne'omul. Adica? Poi atunci cand isi pierde din valoare o piesa incepe sa imi placa si mie. Drept dovada Flo Rida. Ascult de ceva timp Flo Rida si il cunosc piesele de inceputurile sale. Acum a devenit si el mai comercial, ca de, tre' sa faca un ban gramada. Imi place foarte mult flow-ul pe care il are. Dictia e foarte buna. Piesa chiar sunat bine. Enjoy.

Tata, tata e gata facultatea !

Cam gata bre. "Se fini". Printre studenti cu rugaminti spre profesori, favorisme, note umplute, am ajuns si eu la final fara nici cu legatura cu altii.

Istoria Artei - 7,66 ( scris )
Compozitie - 9,33 ( practic )
Sustinerea licentei alaturi de expozitie ( oral ) - 8

Am facut eu un calcul rapid acum si creca da un 8,25. Asta daca nota de la sustinerea licentei nu va fi modificata. Oficiale sunt doar primele doua note. Pe cealalta am aflat-o eu.

Colegii stresati cu emotii eu foarte detasat. Cred ca de la nesimtire mi se trage. Dar are si asta folosul ei. Sunt foarte multe de scris dar nu am starea necesara. Intr-un final sunt fericit, relaxat. Dupa doua luni de "cod portocaliu" am tras pe dreapta.

Va pup si va iubesc! Asta doar azi ca is bucuros :)

Pana la urma sunt LICENTIAT la sectia GRAFICA !

Skizzo Skillz a lansat clipul "Pierdevara"

Ma caracterizeaza piesa asta din pacate sau din fericire. E un clip extraordinar si intradevar bine realizat. In Romania vezi cam rar asa ceva.

"Pierdevara " este o piesa de pe noul album Skizzo, instrumentalul fiind produs de Boyboy (Bucuresti), iar mixajul si masterul fiind realizate de Okapisound, adica Mitza (Agresiv). Clipul a fost filmat cu Dan-Andrei Staruiala, despre care Skizzo scrie pe blogul personal: "pentru cine nu stie, este din Arad, momentan sta la Timisoara si, printre altele, a facut videoclipul la piesa Eroi, semnat Presto & Zeze si scurt-metrajul O tigara aprinsa, care a fost recompensat la Filmul de Piatra cu doua premii – pentru montaj si cel mai bun film de fictiune".

Sursa: apropo.ro





Skizzo Skillz - Pierdevara de pe tare.ro

Maine aflu...

Maine aflu ce am facut azi. Interesant nu ?

Cuvinte cheie :

- proasta organizare
- profesori antipatici
- profesori "de treaba"
- secretare
- carti pe sub banca
- ciorne
- stampila
- decan
- proba practica
- caldura
- 2 probe de dimineata de la 8 la 17
- oboseala
- haine scurte :D
- eu
- un pix
- un creier
- profu din liceu ( Radu )
- colege
- idioti
- din nou: proasta organizare
- foame
- cafea
- etc.

O zi....

Buna dragii mei. E o zi frumoasa de duminica si m-am asezat confortabil in pat, am dat drumu la ventilator si am luat in mana un frappe rece. Sunt creca 30 de grade Celsius afara. Ar fi trebuit sa ies la o terasa sa ma racoresc cu un "juice naturel" de portocale. Creca iar sunt pesimist, dar acum am si motiv sa fiu. Maine am o proba foarte importanta la licenta si sincer sa fiu nu stiu daca o sa ma descurc. Intotdeauna am fost inconstient cand a venit vorba de "carte" si intotdeauna am reusit sa scap cu fata curata, cu o nota chiar acceptabila. Acum nu mai vreau o nota acceptabila, ci una de trecere. Da Doamne!

Sa va mai povestesc? Sau nu va intereseaza? ....ok. Cum spuneam. Sper sa am bafta necesara si stiu ca e un pas important in viata. Nu am nici o tragere de inima. Nu pot spune ca am facut o facultate. De ce? Poi sunt foarte multe motive. Nu tu curs festiv, nu tu colegi, nu tu o distractie studenteasca, nu tu banchet, nu tu festivitate de premiere, nu tu nimic. Ce e mai urat acum e ca profesorii au foarte mari pretentii de la noi dupa ce ani la rand nici macar nu au avut bunavointa sa se prezinte la timp la cursuri.

Ma opresc aici. Nu vreau sa continui. O sa ii iert saptamana asta. Am foarte multe sa va spun, legat de facultate. Lucruri ce abia acum le-am perceput. Dar intr-un episod viitor. Sper totusi ca regretul sa nu fie atat de mare dupa acesti ani. O saptamana, 7 zile, si cam atat. Un zambet e deajuns sa fie la final; nu am nevoie de mai mult.


Va pupa tata vostru !

Romania - the land of choice ?



Eu am cam ramas fara cuvinte. Oricum nu ma supar si nici nu incep sa fac vre-o criza patriotica. Romania = femei frumoase. Si cam atat.

Defapt si de drept imaginea Romaniei ar fi trebuit sa fie asta:

Thor

I-am promis colegului meu Alex Popa ca o sa ma laud si eu cu prietenul meu drag Thor. E un Dog Argentinian de 4 ani si e foarte simpatic. Nu suporta copii, cainii mici, oamenii in stare de ebrietate, fumul de tigara, pe mine cand nu ma joc cu el si multe alte lucruri. Nu suporta nici politia romana, dat fiind faptul ca a incasat si amenzi si un spray paralizant in ochi.

Ii place:

- sa manance toata ziua
- sa doarma
- sa sforaie
- sa se joace cu osul lui din cauciuc
- sa latre
- sa alerge
- sa se bata cu alti caini (adora sportul asta)
- sa se alinte
- sa duca plasa
- sa fugareasca pisica
- sa strice lucruri

Download I'm Addicted

In partea dreapta aveti o iconita, iar daca dati click pe ea puteti downloda piesa.

N-am timp !

Iar spun ca nu am timp pentru nimic si totusi parca fac foarte multe lucruri. Ma chinui sa termin o facultate ce am inceput-o cu drag si o termin cu un gust amar. Ma chinui sa termin proiecte mai vechi ( am un deadline si trebuie sa il respect ). Ma chinui si cam asta e tot. Tot zic ca o sa ies la ceva event-uri ce se anunta in weekend dar o sa spun iar NU AM TIMP si cu toate astea tot o sa ies. In fiecare zi am impresia ca lumea din jurul meu ma sufoca cu tot felul de intrebari si imi cer fel de fel de favoruri si eu le spun sec: N-AM TIMP !.

Ceea ce ma sperie mai rau e ca vine o perioada in viata cand trebuie sa ai timp si sa inveti sa nu mai refuzi. A lucra sub stresul timpului nu e deloc usor si parca nu ma pot acomoda. Incerc, dar tot nu pot. Invatatoarea imi spunea mereu " Andrei nu il lua pe NU in brate " ... dar mie parca imi placea de el; era simpatic.

Ma chinui = n-am timp. Cand te chinui sa termini sau sa realizezi un lucru e clar ca iti fura mai mult timp, si inevitabilul se produce cand apare altceva. Ce faci atunci ? Spui raspicat N-AM TIMP ! Daca nu te-ai fi chinuit cu siguranta terminai mai repede. Incep sa bat campii nu? Intotdeauna am avut o minte de filozof, pacat ca nu am stiut sa o folosesc.

In concluzie.

N-AM TIMP !

Va pupa tata !

Lansare Guess Who



Am gasit deja pe YouTube niste filmulete.

La 1:40 daca va intereseaza la primul filmulet.