De ziua noastra la Radio Vox T

In sfarsit am putut sa urc pe net inregistrarea de pe 13 Martie de ziua radioului. Emisia alaturi de Alina Cojocaru o puteti asculta aici. Auditie placuta asta daca aveti rabdare. Puteti sa va regasiti si voi pe acolo daca ati sunat.

Va pupa tata !



13 Martie 2009 - 19 ani de Radio VOX-T
Asculta mai multe audio Divertisment »

Asa DA !

Nu pot sa sustin ca ma pricep la fotbal foarte bine. Dar de cand cu meciul Romania-Serbia cred ca il intrec pe nea Piti' la talentul tactic iar pustiu asta il intrece pe Mutu clar.

Daca te credeai genial la driblinguri, uita-te putin la pustiul asta fantastic, pe care au pus deja ochii Real Madrid si Chelsea Londra. Analizeaza-i atent miscarile si apoi ai unda verde sa zici "ma pricep la fotbal, dar nicidecum asa cum stie cu mingea Madin Mohammed".

Multi l-au numit deja noul Zinedine Zidane datorita schemelor inventate de Zizou, dar si datorita faptului ca Madin a plecat din nordul Africii si s-a stabilit de la varsta de 3 ani in Franta. Acum are 6 ani si toti abia asteapta sa mai creasca si sa intre pe gazon, acolo unde spectacolul va fi garantat.

Class şi Anda Adam refuzati !

Trupa Class şi Anda Adam susţin că nu au fost lăsaţi să intre în Republica Moldova. Vlad Cernea, solistul trupei Class, spune că au fost reţinuţi în maşini mai multe ore şi că nu li s-a permis accesul în Republica Moldova.

Artiştii români ar fi trebuit să ajungă astăzi la un concert în scop electoral, în localitatea Căuşeni. Aceştia se deplasau cu două maşini şi susţin că aveau toate actele necesare la ei, însă vameşii moldoveni de la Vama Albiţa nu le-au dat voie să treacă graniţa, chiar dacă de partea cealaltă, îi aştepta un cetăţean moldovean.

Artiştii sunt supăraţi că s-au întors din drum, deşi pe lângă alte maşini cu numere de înmatriculare româneşti erau lăsaţi să treacă în Moldova.

"Cred că nu am fost lăsaţi în Republica Moldova pentru că mergeam într-o serie de concerte electorale. Spun asta pentru că în timp ce noi eram reţinuţi în vamă, mai mulţi români au trecut fără probleme, deşi aveau aceleaşi acte ca şi noi", a declarat solistul trupei Class, Vlad Cernea.

Odată cu trupa Class a fost oprită şi interpreta de muzică pop, Anda Adam.

"Grănicerii ne-au spus că nu-i interesează cine suntem, de unde venim şi nu ne-au lăsat să trecem", a spus Anda Adam.

Până în total, 226 de români nu au fost lăsaţi să intre în Republica Moldova în ultimele zile.

Sursa: Realitatea.net





REALITATEA.NET - Trupa Class şi Anda Adam nu au fost lăsaţi să intre în Republica Moldova


Hypnotic FM


Aruncam azi un ochi pe In Oras.ro si am dat de Hypnotic Radio. Chiar e foarte buna ideea si va urez auditie placuta.

Club Hypnotic dezaproba violenta !

Work

Am lucrat ceva la chestia asta si in final a iesit simpatica zic eu. Ii lipseste ceva dar nu stiu ce. Am clacat intr-un punct si nu stiu ce sa-i mai fac. Oricum e un print ce poate fi folosit pt orice. Enjoy! Format A3 ( rezolutie impecabila ) ... sper sa nu il furati !

Asa incepe dimineata

Printre zeci de scandaluri in dulcele targ al Iasului eu vin ca un om calm si indiferent cu piesa asta pentru voi. Enjoy!

Tastez

M-am gandit pur si simplu sa scriu ceva dar nu prea stiu ce. CE? ... pai asta intrebam si eu. Nu mai gasesc nici un subiect interesant. In stanga si in dreapta aud doar de criza, de probleme financiare, de rate, de chirii, de dobanzi, de credite si de banci ce ii fura pe saracii "saraci". Iar o sa zica lumea ca sunt pesimist. Nu sunt chiar deloc. Ma doare capul momentan si nu stiu daca e de la ce a fost aseara sau de la pur si simplul fapt ca am multe de facut intr-un timp prea scurt. Intotdeauna am avut problema asta! Oare cu ce sa incep? Si stand asa si meditand nu ma apuc de nici un lucru si iar trece timpul pe langa mine. Trist nu? Mereu aceeasi gluma proasta o aud "traieste clipa". E o problema cu aceasta zicala clar! Daca am trai toti clipa ce ar mai fi? Cu siguranta nu un lucru bun. Uneori tre sa muncim sa gandim chiar sa construim ceva in viata asta. De azi m-am hotarat; o sa ma apuc de treaba. Lucrurile lasate neterminate si incepute de acum ceva timp trebuiesc duse pana la capat.

Ei si parca incep sa gandesc pozitiv nu? Pare interesant.CATEGORIC!...parca si soarele imi da dreptate. Da! Intr-un final incepe sa mai scoata capu si sa ne onoreze cu prezenta. Oare la astrul ceresc o fi criza? Cine stie...orice e posibil.

Am un chef de tastat nebun, si totusi nu vreau sa devin plictisitor prin aberatiile mele. Apropo, se trezise nu mai stiu ce destept dintr'asta sa imi zica vezi doamne ca nu am subiecte de interes social. Oleuuu... amice daca imi doream lucrul asta imi faceam si eu un portal cu stiri si rezolvam problema nu? Oricum am tot postat si despre problemele populatiei dar momentan sunt cam aceleasi lucruri neinteresante ce le-am enumerat la inceput.

Cu respect secretara de serviciu !

Foarte buna piesa si + de asta e de nerecunoscut Gaga in clip. Pana acum a avut o imagine rebela iar acum pozeaza putin si intr-o fata inocenta.


Lady Gaga Eh, Eh (Nothing Else I Can Say) from universalmusicgroup on Vimeo.

Ce a fost la ERA - 14 Martie

Era Shopping Park, 14 Martie 2009, Escape Festival - Guest Dj Satoshi Tomiie, warm - up Sean Jay Dee

Sursa: Alina Cojocaru

De azi dam muzica mai TARE !

Incepand de azi dam muzica mai tare pe Radio Vox T in Efectul de Seara. Intram intr-un nou an de muzica buna si de distractie. 104 FM Iasi sau www.radiovoxt.ro .



PROMO Efectul de seara - Radio Vox T
Asculta mai multe audio Diverse »

Au trecut 19 ANI !





Au trecut 19 ani de cand a intrat pe frecvente Radio Vox T si 19 ani de cand suntem in inimile ascultatorilor nostri. 13 Martie e o zi speciala pentru mine. Pana acum treceam peste aceasta zi ca peste oricare alta. E prima oara cand sarbatoresc inca un an de emisie alaturi de aceasta echipa minunata. Multumim presei pentru ca a fost alaturi de noi si nu in ultimul rand iti multumim tie. A fost mai mult decat perfecta aceasta aniversare. A fost ce mi-am dorit. Am stat in emisie in jur de 6-7 ore cu emotiile ajunse la un nivel maxim. Telefonul suna mereu, ascultatorii ne felicitau, castigatorii veneau dupa premii, numarul de sms vibra, id-ul de messenger era plin de mesaje pana la refuz, iar site-urile dedicate stirilor locale si internationale nu mai contau in acel moment. De ce? poi cum de ce? era o stire extraordinara ce avea sa tina o zi intreaga "in aer" si anume: RADIO VOX T implinea frumoasa varsta de 19 ani.

Ziua a inceput foarte brusc cand am observat ca afara ningea cu fulgi MARI. M-am asezat confortabil in masina si m-am lovit de o coada in trafic ce se intindea de la reprezentata FIAT (Pacurari) pana spre fundatie. Din cauza zambetului ce imi statea pe fata am si uitat de acest lucru si am inceput sa admir peisajul, si din cand in cand schimband in treapta intai pentru a mai misca "bolidul" cu inca 5 cm.

Dupa 4 ore de emisie nebuna alaturi de Alina si zeci de telefoane am inceput sa o iau razna si parca totul era ca in basm. Ba televiziunea ba ala, ba ala........ aoleuuuu ... linisteeeee! In fine; stiu sigur ca nu mi-ar ajunge un blog intreg sa povestesc cu lux de amanunt aceasta zi speciala.

A venit si petrecerea mult asteptata unde m-am distrat si m-am simtit ca la carte alaturi de colegii de la radio si prieteni. A cantat si trupa Soundcheck, Sean Jay Dee si Arty. Fu fain bre! Nu as dori sa intru in detalii aici legat despre cum a decurs intreaga noapte. Multumesc incaodata pe aceasta cale tuturor celor care au reusit sa ramana fideli acestui radio in momentul in care oricine vinde doar sex si prostie pe undele FM. Ete ca noi am ramas la fel de tineri, la fel de entuziasti si la fel de seriosi cand trebuie. Nu am facut compromisuri de schimbare de stil si nici nu o sa incepem sa povestim doar de Simona Sensual in interventiile noastre.

Va pupa tata !

De 19 ani impreuna

Pe 13 martie 1990, la initiativa catorva tineri entuziasti, postul de radio a emis pentru prima data dintr-o cameră situata la etajul patru din căminul T 17 din Complexul Studenţesc "Tudor Vladimirescu".

Au trecut multe momente de atunci. Poate nu sunt eu in masura sa va povestesc fiindca am intrat in "marea familie" de aproape un an. Am zambit impreuna, au fost si situatii mai dificile, ne-am stors creierii sa bucuram ascultatoru si mereu am venit cu idei noi in FM. Iata ca am ajuns si la 19 ani de emisie, de muzica buna, de premii pe masura, de oameni speciali, de profesionalism, de caldura sufleteasca transmisa catre voi printr-un simplu apasat de buton ce scrie pe el ON si acum dupa atatia ani.

In redactie, in productie, in secretariat si mai ales in emisie se simte o energie pozitiva in aer si un zambet perfect. E primul meu an cand sarbatoresc acest lucru si ma simt buricul pamantului. Nu stiu de ce! Dar e ok senzatia. Ma simt cineva, ma simt altfel de cand am inceput sa imi exprim parerile pe frecventele Radio Vox T. Am gresit poate uneori, am fost prea ironic sau chiar necizelat dar toate aceste lucruri nu m-au invatat decat de bine. Dupa 22 de ani de viata in Iasul nostru drag abia acum simt ca am ceva de zis si nu vreau sa ma opresc aici. Andrei Rotariu a crescut cu radio Vox T ca om de radio si pe aceasta cale le multumeste tuturor ce au stiut intradevar sa ofere un sfat atunci cand era nevoie.

Pana la urma ideea este urmatoarea. Vineri 13 martie se lasa cu mare petrecere in Club Hypnotic unde esti asteptat si tu cu bratele deschise. Invitati de marca, surprize speciale si nu in ultimul rand echipa Radio Vox T se inclina in fata ascultatorului fiindca de 19 ani ne-ai suportat.

Efectul de seara dupa 13 Martie isi schimba soundul! Facem o rebranduire ca la carte.

Acum scriu LIBER

Dupa mega postul cu "Nu suport" incep sa cred ca frustrarile mele deranjeaza. Mereu am fost sincer si direct. Incep sa cred ca in mass-media lumea e limitata si stiu asta cu siguranta. De exemplu cei de la TVR nu au voie sa spuna orice si traiesc sub presiune, sub presiunea exprimarii libere. Rog pe cei ce vor posta de acum incolo sa fie constructiv asa cum specifica un personaj. Sau mai bine nu mai postati fiindca ar trebui sa raspund eu de parerile voastre. Alegerea e a ta!

In radio e gri uneori. Mult mai gri sunt unele minti "luminate", deontoloage, cum ar spune Badea. De ce? Mereu noi astia tineri ce venim cu chiu cu vai din urma "eternilor bizoni" suntem criticati cum ca am fi prost crescuti. Nu neg acest fapt dar nici nu il aprob. De cate ori ai fost fugarit pe usa din dos cand ai vrut sa spui ceva? De cate ori inainte sa intri intr-o eminsiune TV sau sa scrii un articol intr-un ziar ai facut-o cu sufletul? De cate ori? De putine ori cu siguranta. De ce? (iar eterna intrebare). Pentru ca sunt mai "smecheri" ca noi si cu un simplu " Ai grija ce zici sa nu spui de ala sau de ala " iti inghiti limba si pleci capul.

Un ziar si-a inchis portile. Au ramas si fara salarii platite. Au depus o munca. Erau tineri. Parerea lor nu mai conteaza de acum.

Deja tind sa aberez ... dar incepe sa imi placa. Nu o sa predic niciodata despre cultura si ce inseamna ea. Nu noi "oamenii de radio" schimbam personajele si gandirea lor ci doar ii animam putin. Presa scrisa tanara abia incepe sa infloreasca, si uneori cu greu. Asa cum aprindem prima flama asa suntem si stinsi si ne cerem scuze cu zambetul pe buze crezand ca asta este lucrul ce trebuia facut.

Niciodata nu o sa incurajez prostia, sau sa o promovez, ci doar am sa ii scot in evidenta partea comica. Fara ras, fara zambete, fara idei proprii suntem seci, reci, si fara vlaga.

Un animator perfect e acela ce simte muzica si momentul cand sa o difuzeze. E acela ce ii bucura pe oamenii de rand ce sunt din ce in ce mai pesimisti. E acela ce aduce o informatie desteapta in momentul cheie al zilei. Ai un statut. Ok! Mi-l asum si eu. Dar de ce statutul meu e uneori limitat de altii?

Cine esti tu? De la radio x, de la ziaru x ! Asa si? Pleaca ma d'aici!

Stiu cazuri in care asa au fost tratati oameni cu legitimatia in mana. Nu stiu de ce povestesc eu despre asa ceva. Dar azi am scris LIBER! fiindca sunt LIBER!

Nu suport...

Am sa postez ce nu suport azi sau in viata de zi cu zi. Astept sa postezi si tu la comentarii ce nu suporti sa mai adaugam aici. So.... Tu ce nu suporti ?

05.03.09

Nu suport prostia unora ( doar atunci cand ma avantajeaza se accepta ).
Nu suport semaforul cand are 60 de secunde pe culoare rosie.
Nu suport pupincuristi.
Nu suport vremea de azi. (e innourat si e vreme de emo kid)
Nu suport prietenii falsi.
Nu suport fetele "buzate" gen pitzi.
Nu suport fitele.
Nu suport manelele.
Nu suport artistii falsi.
Nu suport sa scartaie masina. (da'poi patu)
Nu suport guma de mestecat la care i se duce gustul rapid.
Nu suport parul din capul meu acum. (creca trebuie sa ma tund)
Nu suport Loganul tunat.
Nu suport sa traiesc fara un scop.
Nu suport arabii. (cel putin pe unii dintre ei)
Nu suport gropile din Iasi.
Nu suport sa sufar.
Nu suport sa fiu tratat cu indiferenta.

Atat pe azi ... astept sa spui si tu ce nu suporti. Revin maine cu altele.

06.03.09

Nu suport ca sa stricat sunetul la pc.
Nu suport ca si azi e urat afara. (iar vreme de emo kid)
Nu suport ca ploua si abia am spalat masina.
Nu suport ca weekendu asta nu prea am ce face.
Nu suport telefonul meu ce se tot descarca.
Nu suport ce am visat aseara.

08.03.09

Nu suport ca nu am chef sa pregatesc licenta.
Nu suport vremea de afara. (astept soarele)
Nu suport sa nu am bani.
Nu suport sa fie murdara masina. (si acuma e)
Nu suport tarabele intinse pe trotuar cu flori ofilite.
Nu suport sa fiu luat de fraier.
Nu suport sa-mi fie sparta parola de la id de messenger.
Nu suport curiosii. (inseamna ca nu ma suport pe mine)

09.04.09

Nu suport sa inchei acest post aici. (dar o voi face)
Nu suport RASISTII.
Nu-i suport pe cei cu nasu pe sus.
Nu suport sa mai scriu ce nu suport.

Si cu asta basta ca deranjez lumea.

Duster - primul crossover Dacia!

Dupa mai multe zile de speculatii si tatonari avem in sfarsit informatiile oficiale despre cel mai nou concept al producatorului roman - Dacia Duster.
Nu este vorba nici de un coupe nici de SUV-ul asteptat cu nerabdare de la Dacia, scrie Sotto. Duster este un crossover (primul crossover Dacia), un concept de design, care exprima posibilitatile si imaginatia Dacia/Renault cu privire la dezvoltarea ulterioara a limbajului estetic si a gamei de modele.

Conceptul vine cu un design absolut nou, blocurile optice foarte inguste fiind alungite mult pe lateralele masinii. Partea frontala este destul de masiva, dar coeficientul aerodinamic are o valoare buna - 0,30.

Foarte interesant este faptul ca lateralele sunt asimetrice. In vreme ce partea stanga, a soferului, dispune de o singura portiera, ceea ce a dus la speculatii conform carora ar fi vorba de un coupe, partea dreapta are doua usi, care se deschi in oglinda, accesul in interior fiind astfel deosebit de facil.

Duster este echipat cu un propulsor turbodiesel, de 1,5 litri dCi, care dezvolta 105 CP si 240 Nm/2.000 rpm. Acceleratia 0-100 km/h este posibila in 9,6 secunde, iar consumul mediu declarat este de 5,3 litri/100 km. O noutate este faptul ca acest propulsor este cuplat la o cutie de viteze manuala cu 6 trepte. Jantele sunt unele uriase, cu un diametru de 21 de inch, iar pneurile sunt de la Michelin, mai arata Sotto.

Sursa: 9am.ro



Acum nu stiu daca romanasul nostru s'ar obisnui cu noul model Duster. Oricum nu cred ca o sa traiesc ziua in care "smecherasii de bani gata" o sa faca "fonfoane" prin centru cu o sigla DACIA atarnata de masina. La urma urmei Dacia e dacie si tot cu ciocanul e facuta.